Arbat House 3*+/ Moskva

link hotela Arbat House

Lokacija: Arbat House smešten je u maloj mirnoj ulici, u centru Moskve, ovaj objekat se nalazi na 5 minuta hoda od stanice metroa Arbatskaja. Do Kremlja i Crvenog trga stiže se za 15 minuta pešice.

Sadržaj hotela: u ponudi su sobe sa satelitskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom, kao i konferencijska sala. Objekat obuhvata restoran u kojem se služi bogat doručak na bazi švedskog stola. Ponuda restorana uključuje italijanska i internacionalna jela za ručak i večeru. Osvežavajuća pića i lagane zalogaje možete naručiti u baru u lobiju.

Sobe: klimatizovane sobe u objektu Arbat House sadrže radni sto, frižider i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom. Pojedine smeštajne jedinice imaju prostor za sedenje sa sofom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.