Artemis 3*+/ Skala Prinos

Leto 2020. je počelo!

Lokacija: Artemis hotel nalazi se u mestu Skala Prinos, na samo 700 metara od druge luke na Tasosu. Do plaže se lako stiže, a gostima je takođe na raspolaganju bazen sa barom i ležaljkama.

Sadržaj hotela: Artemis hotel je okružen vrtovima i poseduje 36 ukusno dekorisanih soba sa klima-uređajem, TV-om, frižiderom, kupatilom i balkonom. Doručak se služi svakog jutra u sali za ručavanje ili na terasi koja gleda na vrt i bazen. U foajeu se nalazi bar u kome se služe raznovrsna pića, uključujući kafu, bezalkoholna pića, pivo i koktele. Odmah pored ulaza u objekat nalazi se tržnica koja nudi raznovrsne lokalne proizvode.

Sobe: Udobno opremljene sobe sa klimom uz doplatu na licu mesta, TV, frižider, sef, kupatilo i balkon.

Ishrana: polupansion. Doručak – švedski sto, večera – izbor tri vrste jela grčkih specijaliteta

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.