Beach Rotana Abu Dhabi 5*/ Abu Dhabi

link hotela Beach Rotana

Lokacija: Beach Rotana je luksuzni hotel i se nalazi u centralnom delu Abu Dhabija u turističkoj oblasti, sa direktnim izlazom na privatnu plažu dugu 120 metara. Aerodrom u Abu Dhabiju je udaljen oko 30 minuta vožnje od hotela, dok je aerodrom u Dubaiju udaljen oko 90 minuta vožnje. Hotel je direktno povezan sa najprestižnijim tržnim centrom u Abu Dhabiju, Abu Dhabi Mall-om, u kome možete pronaći brojne internacionalne brendove, cineplex bioskop sa 6 sala i brojne aktivnosti.

Sobe: Hotel raspolaže sa 414 prostranih i elegantno opremljenih soba i apartmane tipa "suite". Pojedine sobe imaju balkone sa pogledom na more. Potpuno opremljeni apartmani i apartmani tipa "suite" nalaze se pored hotela. Sve sobe imaju minibar, aparat za pravljenje čaja i kafe, klima uređaj, SAT TV, radni sto, sef, telefon, internet, balkon.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Beach Rotana je na raspolaganju čak 10 restorana koji nude italijansku, internacionalnu, japansku, indijsku, nemačku, američku i kuhinju sa morskim plodovima. Hotel nudi 4 bara. U sklopu hotela su i Beach Club, Zen Spa, zdravstveni centar, usluge pranja i peglanja veša, salon lepote i frizerski salon. Beach Club obuhvata dečije igralište, skvoš i teniske terene, teretanu i bazene sa kontrolisanom temperaturom vode (jedan dečiji bazen), bar pored bazena, 2 bara na plaži, Bay View restoran, sportove na vodi. Zen SPA centar nudi brojne tretmane i terapije u 10 dizajniranih soba. Zdravstveni klub obuhvata teretanu sa panoramskim pogledom na more, kardio sprave, bazen, saunu, parno kupatilo, đakuzi, centar za ronjenje sa PADI kursevima za ronjenje.

Hotel raspolaže sopstvenim terenima za tenis i skvoš. Terasa za sunčanje oko bazena opremljena je ležaljkama i okružena je palmama. Gosti mogu koristiti spa sadržaje ili uživati u masaži i parnom kupatilu. Usluga mobilnog štampanja Printspot takođe je u ponudi.

Hotel Beach Rotana - Abu Dhabi nalazi se u četvrti Turistički klub (Al Zahiyah) u Abu Dabiju, na samo 5 minuta vožnje od Zlatnog suka. Podzemna garaža se može koristiti besplatno, a recepcija radi non-stop.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *