Catalonia Atocha 4*/ Madrid

link hotela Catalonia Atocha

Lokacija: Catalonia Atocha nalazi se na 600 metara od muzeja Kraljica Sofija i Prado. Do dinamičnih tapas barova u četvrti La Latina stiže se pešice za 10 minuta. Stanica metroa Anton Martin nalazi se na samo 50 metara od hotela. Železnička stanica Atoča udaljena je 500 metara.

Sadržaj hotela: Catalonia Atocha elegantan hotel ima nameštenu krovnu terasu sa sezonskom hidromasažnom kadom i nudi predivan pogled na Madrid. U hotelu Catalonia Atocha svakog dana služi se doručak na bazi švedskog stola koji uključuje lokalno suvo meso, sir i peciva. Restoran nudi jela tradicionalne španske kuhinje. Gostima je na raspolaganju i snek bar.

Sobe: Sobe nude besplatan bežični internet i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Železnička stanica Atoča udaljena je 500 metara. Klimatizovane sobe hotela uređene su u elegantnim svetlim bojama i imaju drvene podove. Svaka soba opremljena je mini-barom i sefom. Kupatila imaju veliki tuš.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.