Dreams Riviera Cancun Resort & Spa 5* 

link hotela Dreams Riviera Cancun Resort & Spa

Lokacija: Dreams Riviera Cancun Resort & Spa proteže se preko plaže sa belim peskom Kankun rivijere; između Kankuna i Playe del Carmen (od oba udaljeno 29 km). 

Sa prelepim bazenima, bujnim baštama i plažama kao iz raja na kojima se njišu palmine grane Dreams Riviera Cancun Resort & Spa ima svakome nešto da ponudi. Što se tiče hrane, u ponudi je sedam restorana, a ističe se Francuski restoran za odrasle. Klub za decu će animirati mališane. Izdvajamo i elegantne, oktogonalne sobe sa svojim kadama sa virpulom.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela nalaze se: 4 bazena, spoljašnji virpul, peškiri za bazen/plažu, internacionalni restoran, 6 tematskih restorana uključujući panazijski, italijanski, meksički, restoran morske hrane, francuski (za odrasle) i restoran sa roštilj ponudom; zatim gril na plaži, 6 barova i kafića uključujući bar u bazenu, ronilački centar, kajak, surfovanje, jedrenje, biciklizam, fudbal, spa centar, teretana, akvarobik, muzički salon, Wi-Fi (u određenim područjima); za decu: klub za decu (3-12 godina) sa punim programom za dnevne i noćne aktivnosti, uključujući filmove na velikom ekranu i kampovanje jednom nedeljno.

Sobe: Premium Deluxe sobe (troje odraslih i jedno dete ili dvoje odraslih i dvoje dece) imaju kraljevski krevet ili dva dupla kreveta, klimu, satelistsku TV, CD/DVD plejere, bade-mantile, papuče, fen, kuvalo za kafu, peglu, dasku za peglanje, kupatilo sa kadom za virpul, tuš-kabinu, balkon sa pogledom na baštu.
Takođe su u ponudi Premium Deluxe sobe za jednu osobu, Premium Deluxe sobe sa bazenom za skakanje, Premium Deluxe sobe sa pogledom na okean, Preferred Club Premium Ocean View sobe sa dodatnim virpulom na balkonu, Preferred Club Oceanfront Honeymoon Suites sa virpulom, stolom i stolicama na balkonu.

Ishrana: all inclusive

- doručak, ručak i večera: švedski sto; šest restorana "a la carte" za večeru; užina servirana u određenim terminima; 24 sata sobna usluga

- neograničena količina toplih, bezalkoholnih i alkoholnih napitaka (uključujući internacionalne brendove) minimum 12 sati u toku dana; mini bar koji se puni svakog dana pivom, sokovima, bezalkoholnim pićima i vodom

- aktivnosti: akvarobik, fudbal, biciklizam, teretana, kajak, ronjenje, jedrenje, surfanje

- uključeni peškiri za bazen i plažu

- učestale dnevne i večernje aktivnosti i zanimacije uključuju igre i predstave

Dodatne pogodnisti za goste Preferred Club-a uključuju privatni Preferred Club salon, gde se služi kontinentalni doručak i popodnevne hladne i tople užine, usluge kućepazitelja, dnevne novine, mini barove, ormarčić sa kozmetikom i personalizovanu prijavu/odjavu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel