El Comendador 3+*/ Havana

 link hotela: El Comendador

Lokacija: hotel El Comendador je smešten u centru Havane, udaljenost od kulturno istorijskih znamenitosti poput Museo del Automovil oko 100 m, Plaza de las Armas, Plaza de San Francisco i Museo de Historia Natural oko 200 m, a Museo de la Ciudad oko 300 m. Od glavne železničke stanice je udaljen oko 2 km, a od autobuske stanice je udaljen oko 8 km, od plaže Playa del Este oko 15 km.

Hotelski sadržaj: recepcija, menjačnica, restoran, bar, sef, internet kutak.

Ishrana: noćenje sa doručkom (švedski sto). Mogućnost rezervacije polupansiona.

Sobe: 14

Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, sa balkonom ili terasom, telefon, TV, fen, sef i minibar vecina soba ima balkon, sef i minibar (uz dopaltu), TV, fen.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!

El Comendador  (1)

[Gallery not found]


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel