Glow Trinity Silom 3* / Bangkok

link hotela: Glow Trinity Silom

Otkrijte Bangkok boraveći u Glow Trinitz Silom hotelu po povoljnim cenama!

Uživajte u zimi 2019. na Tajlandu!

Položaj: Glow Trinity Silom se nalazi u poslovnoj četvrti grada, okružen bankama, ambasadama i velikim tržnim centrima. U blizini hotela se nalaze i mnogobrojni barovi, restorani i noćni klubovi kao i metro stanica koja povezuje hotel sa drugim delovima grada. Hotel je udaljen oko 30km od internacionalnog aerodroma Suvarnabhumi.

Hotelski sadržaj: recepcija i check in/out su gostima na raspolaganju 24h, wi fi je dostupan u svim javnim delovima hotela. U sklopu hotela se nalazi restoran i Café. U sklopu hotela se nalazi vrt sa igralištem, frizerski salon, market, gostima su na raspolaganju room service i uslužno pranje veša. Gostima su na raspolaganju bazen, fitnes studio, sauna i masaže.

Ishrana: noćenje sa doručkom, mogućnost rezervacije polupansiona i punog pansiona.

Sobe: sve sobe su klimatizovane. U sklopu soba se nalazi kupatilo, fen, sef, minibar, aparat za kafu/čaj, telefon, sef, TV, internet priključak, garnitura za sedenje. Pojedine sobe imaju balkon sa pogledom na grad.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i istražite Bangkok!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *