Golden Tulip Al Jazira Hotel & Resort 4*/ Abu Dhabi

Golden Tulip Al Jazira Hotel & Resort 4*/ Abu Dhabi

link hotela Golden Tulip Al Jazira Hotel & Resort

Lokacija: Golden Tulip Al Jazira Hotel i odmaralište, nalazi se na sopstvenom ostrvu, na kraju morskog kanala dugog 7 km i pored svetski poznatog trkačkog i polo kluba Ghantoot. Ovaj moderan, skoro renoviran, hotel sa 4* se nalazi na pola puta između kosmopolitskog Dubaija i nešto tradicionalnijeg Abu Dabija (45 min vožnje) na veštački napravljenom ostrvu, sa direktnim izlazom na plažu. Na 25 minuta vožnje od hotela je Yas ostrvo na kome su Ferrari tematski park i staze za formulu 1. Međunarodni aerodrom Al Maktoum udaljen je 25 minuta vožnje, dok se do Međunarodnog aerodroma Dubai može stići za 50 minuta vožnje.

Sobe: Hotel poseduje 174 svetle i moderno uređene sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, minibar, SAT TV, sef, aparat za pravljenje čaja i kafe, fen za kosu i luksuzne krevete sa belom posteljinom. Sve sobe imaju balkon sa stolom i stolicama.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana (internacionalne i turske kuhinje), 3 bara, poslovni centar, salon lepote, prodavnica, internet (uz doplatu), bazene koji se zimi greju, dečiji bazen, 2 teniska terena, skvoš teren, parno kupatilo, sauna, sobe za masažu, teretana, časovi joge. Rekreativni sadržaji uključuju hotelski bazen i odvojen mali bazen za decu. U hotelu se mogu organizovati pešački i biciklistički izleti, kao i izleti sa gnjuranjem. Usluga iznajmljivanja automobila i bicikala dostupna je u okviru objekta.

Gostima hotela i odmarališta Al Jazira na raspolaganju je sjajan izbor mesta za ručavanje, uključujući restoran internacionalne kuhinje, snek bar pored bazena i restoran u kojem se pripremaju turski specijaliteti. Bar Bounty nudi rashlađena pića na terasi koja gleda na bazen.

Gosti koji putuju automobilom mogu besplatno koristiti parking odmarališta.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *