Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa 5*/ Karon Beach

link hotela: Hilton Phuket Arcadia Resort

Provedite nezaboravan odmor na Phuket -u, u prelepom resortu Hilton Phuket Arcadia, smeštenom na Karon plaži.

Putovanje Tajland zima 2019.!

Lokacija: Hilton Phuket Arcadia Resort je smešten u blizini Karon plaže i samo ga put odvaja od nje. Od aerodroma Puket je udaljen oko 50km.

Hotelski sadržaj: kompleks čine 3 hotelska krila smeštena na površini od 75 hektara, okružena tropskom vegetacijom. U sklopu resorta se nalazi 7 hotelskih zgrada i 5 različitih bazena (od toga 2 sa vodopadima i dečiji bazen sa toboganom), 2 lobby lounge-a, 3 restorana, bar, coffee shop i Ocean Beach Club. WLAN je na raspolaganju gostima u celom kompleksu. Sport: fitness centar, teniski teren; uz doplatu: squash, stoni tenis, ronjenje. Wellness - uz doplatu. Deca. Kids Club sa osobljem.

Ishrana: doručak - švedski sto, mogućnost rezervacije polupansiona ili punog pansiona.

Sobe: hotel raspolaže sa 665 soba.
Deluxe Garden View: površine oko 44m², smeštene u Saitong krilu, kupatilo/wc, odvojeni tuš, bade mantil/sobne papuče, TV, telefon, WLAN uz doplatu, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef i balkon ili terasa.
Deluxe Plus Garden View: površine oko 44m², moderne sobe smeštene u renoviranom Andaman krilu. Opremljene kao Deluxe Garden View sa DVD player-om i dnevnim ležajem na balkonu. Nalaze se bliže plaži i bazenu.
Deluxe Sea View: površine oko 44m², opremljene kao Deluxe Garden View, sa pogledom na more.
Deluxe Plus Sea View: površine oko 44m², opremljene kao Deluxe Plus Garden View, sa pogledom na more.
Junior Suite Sea View: površine oko 62m², uključujući spoljašnji deo, smeštene u Lotus krilu. Opremljene kao Deluxe Plus Sea View sa dnevnim boravkom i većim balkonom.

Napomena: first minute popusti, pokloni za putnike na medenom mesecu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na u čarima Puketa!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *