Hotel Ambos Mundos4*/ Havana / Kuba

link hotela: Hotel Ambos Mundos  

Lokacija: Hotel Ambos Mundos se nalazi u istorijskom centru Havane, nedaleko od atrakcija poput Perfumería Habana, Museo de la Ciudad, Plaza de Armas. Od plaže Playa del Este je udaljen oko 15km.

Hotelski sadržaj: U hotelu Ambos Mundos je rado odsedao i Ernest Hemingway – najpoznatiji gost hotela, soba u kojoj je boravio pretvorena je u muzejsku. U sklopu hotela se nalazi recepcija, garderoba, sef, menjačnica, u holu hotela je gostima na raspolaganju internet (uz doplatu), restoran, cafe i bar, parking uz doplatu. Gostima su na raspolaganju i roomservice i usluga pranja veša -uz doplatu.

Ishrana: noćenje sa doručkom, mogućnost rezervacije polupansiona.

Sobe: 55

Sve sobe su klimatizovane, poseduju kupatilo, telefon, TV, radio, fen, većina soba ima balkon ili terasu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.