Hotel Das President Wien 3*/Bec 

link hotela Das President Wien

Lokaciija: Hotel Das President Wien nalazi se preko puta Pozorišta Rajmund, na svega 450 metara od Zapadne železničke stanice i ulice za kupovinu Marijahilferštrase. U blizini hotela se nalaze brojne prodavnice i restorani. Do centra Beča možete stići metroom za svega 10 minuta sa Zapadne železničke stanice ili sa stanice podzemne železnice Gumpendorferštrase, udaljene 350 metara. Tramvaji na linijama 6 i 18 takođe staju na 350 metara od hotela. Destinacija Mariahilf je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, kultura i razgledanje.

Sadržaj hotela: U ponudi ima besplatan bežični internet i prostrane, klimatizovane sobe. Hotel Das President Wien poseduje restoran sa barom, terasu i 24-časovnu recepciju.

Sobe: Standardni sadržaji u svim sobama uključuju TV sa kablovskim kanalima, prostor za sedenje i svetlo kupatilo sa fenom za kosu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.