Hotel Deevana Patong Beach Resort & Spa 4*/ Tajland Phuket, Patong Beach

link hotela: Hotel Deevana Patong Beach Resort & Spa

Zima je pravo vreme za letovanje na Tajlandu! Provedite nezaboravan odmor iz snova na Puketu u Hotel Deevana Patong Beach Resort & Spa smeštenom u popularnom Patong Beach-u.

Tajland, putovanje zima 2020.!

Cene od 25eur dnevno po osobi na bazi noćenja sa doručkom!

Lokacija: Hotel Deevana Patong Beach Resort & Spa se nalazi u centralnom delu Patong beach –a, na 10 minuta hoda od plaže (dva puta dnevno hotelski shuttle), od aerodroma na Puketu je udaljen 50 minuta vožnje. Od obližnjih prodavnica, barova i restorana je udaljen na 10 minuta hoda.

Sadržaj hotela: hotel Deevana Patong Beach Resort & Spa je moderan, uređen u tradicionalnom tajlandskom stilu. U sklopu hotela se nalazi jedan restoran, recepcija, internet ugao, sef na recepciji uz doplatu, tri bara i jedan cafee. U sklopu hotela se nalaze i dva bazena sa morskom vodom okružena vrtom i terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Od sportskih aktivnosti gostima su na raspolaganju fitnes centar, bilijar, stoni tenis, spa centar, sauna.

Ishrana: noćenje sa doručkom (švedski sto )

Sobe: 216

Superior soba, garden wing: zauzimaju površinu oko 27m², smeštene su u bungalovima, opremljene su kupatilom, fen, aparat za čaj/kafu, sat TV, telefon, klima, terasa pogled na vrt.

Deluxe (Deluxe Wing): prostranije od superior soba, zauzimaju površinu oko 36m², smeštene su u bungalovima, opremljene su kupatilom, fen, aparat za čaj/kafu, sat TV, telefon, klima, sef, balkon pogled na vrt.

Deluxe Jacuzzi (Deluxe Wing): moderno opremljene sobe, zauzimaju površinu oko 36m², smeštene su u prizemlju, opremljene su kupatilom, fen, aparat za čaj/kafu, sat TV, telefon,sef, klima, terasa sa jacuzzi-em.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte u čarima Puketa!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel