Hotel Furst Metternich 3*/ Bec

link hotela Furst Metternich

Lokacija: Hotel Furst Metternich smešten je u zgradi iz 1896. godine, izgrađenoj u stilu secesije. Nalazi se u tihoj sporednoj ulici, na tek nekoliko koraka od glavne trgovačke ulice u Beču, zvane Marijahilferštrase. Lokacija Mariahilf je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, kultura i razgledanje. Stanica metroa Ciglergase (na liniji U3) udaljena je samo 300 metara. Za nekoliko minuta hoda od hotela možete stići do brojnih znamenitosti, kao što su Bulevar Ring i Muzejski kvart.

Sadržaj hotela: U ponudi ima američki bar i besplatan bežični internet. U popularnom hotelskom baru Barfly’s možete uživati u velikom izboru koktela, pića i cigara. Bogat doručak na bazi švedskog stola obuhvata brojne regionalne proizvode. Recepcija radi non-stop i nudi internet terminal, koji se može besplatno koristiti.

Sobe: Sobe u hotelu Furst Metternich imaju visoke plafone i kupatilo sa fenom za kosu. Opremljene su mini-barom, sefom i TV-om sa kablovskim kanalima.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.