Hotel Kummer 4*/ Bec

link hotela Kummer

Lokacija: Hotel Kummer se nalazi u Ulici Marijahilferštrase, glavnoj trgovačkoj ulici u Beču. Smešten je u impresivnoj istorijskoj zgradi pored stanice metroa Nojbaugase na liniji U3. Pešice možete stići za samo 10 minuta do Muzejskog kvarta, Bulevara Ring, istorijske četvrti Špitelberg i živahne oblasti Našmarkt. Pored samog hotela pronaći ćete tipičan bečki kafe. Destinacija Mariahilf je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, kultura i razgledanje.

Sadržaj hotela: U zajedničkim prostorijama hotela obezbeđen je besplatan bežični internet. Svakog jutra možete uživati u bogatom doručku na bazi švedskog stola. U restoranu hotela Kummer pripremaju se tradicionalni bečki specijaliteti i jela internacionalne kuhinje. Kokteli i druga raznovrsna pića služe se u baru u lobiju.

Sobe: Elegantno uređene i klimatizovane sobe imaju zvučno izolovane prozore. Opremljene su mini-barom i TV-om sa satelitskim kanalima.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.