Hotel Miami 3*/ Rim

link hotela Miami

Lokacija: Hotel Miami nalazi se u oblasti Republika u Rimu, 10 minuta hoda od Španskih stepenica i fontane di Trevi. Na 5 minuta od hotela Miami nalazi se metro stanica Republika sa direktnim linijama za Vatikan. Železnička stanica Termini udaljena je 500 metara, a sa nje saobraćaju autobusi i vozovi do aerodroma Fjumićino. Destinacija Stanica Termini je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, arhitektura i antički spomenici.

Sobe: Sobe su klimatizovane i imaju satelitsku televiziju. Sobe hotela Miami uređene su u elegantnom stilu sa klasičnim drvenim nameštajem i popločanim podovima ili tepisima. Svaka soba ima satelitsku televiziju, mini-bar i sopstveno kupatilo.

Hotelski sadržaj: Hotelsko osoblje je na raspolaganju 24 časa dnevno i može rezervisati izlete i ulaznice za vaš boravak u Rimu. Takođe možete uživati u svežoj kafi ili čaši vina u baru. Doručak uključuje kapućino, kroasane, sir i šunku.

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.