Hotel Mocca 3*/ Bec

link hotela Mocca

Lokacija: Hotel Mocca nalazi se na 5 minuta hoda od trgovačke ulice Marijahilferštrase i stanica metroa Nojbaugase i Pilgramgase. U blizini se nalaze znamenitosti kao što su akvarijum Kuća mora (Haus des Meeres), poznata pijaca Našmarkt, internacionalni bioskopi, trendi prodavnice u Ulici Gumpendorferštrase i Muzejski kvart. Do Bečke Opere, Katedrale Svetlog Stefana i Ulice Kerntnerštrase može se lako stići gradskim prevozom. Destinacija Mariahilf je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, kultura i razgledanje.

Sadržaj hotela: Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu Mocca. U hotelu postoji lift.

Sobe: Moderne sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i kupatilo sa tušem.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!

 

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.