Hotel Sacher 5*/ Bec 

link hotela Sacher

Lokacija: Hotel Sacher je tradicionalni hotel smešten u srcu Beča, preko puta Državne opere i pored Koruške ulice (Kerntnerštrase). Nalazi se na svega 2 minuta hoda od čvorišta javnog prevoza na Karlovom trgu (Karlsplatz) koje obezbeđuje veze sa svim delovima Beča. Koruška ulica (Kerntnerštrase) je najvažnija ulica za kupovinu i pešačka zona u centru Beča. Bulevar Ring, Muzej Albertina, Katedrala Sv. Štefana i Imperijalna palata Hofburg, udaljeni su svega par minuta hoda od hotela Sacher Wien. Lokacija hotela e odličan izbor za putnike koje zanimaju živa muzika, opera i hrana.

Sadržaj hotela: U baru Rote i restoranu Anna Sacher služe se specijaliteti internacionalne i tradicionalne bečke kuhinje. U hotelu se nalazi i bar Blaue koji je popularno sastajalište. Klasična bečka kafa i ”originalna saher torta” služe se u kafeu Sacher. Hotel Sacher Wien je otvoren 1876. godine i ukrašavaju ga dragoceni antikviteti, elegantan nameštaj i čuvena kolekcija slika. Spa centar hotela Sacher nudi širok izbor masaža, kozmetičkih i velnes tretmana.

Sobe: Sobe su individualno ukrašene skupocenim materijalima.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.