Kleopatra Atlas 4*/ Alanja

link hotela Kleopatra Atlas

Lokacija: Kleopatra Atlas Hotel udaljen je 118 km od aerodroma u Antaliji, 500 m od centra Alanje, nalazi se na oko 100 m od Dalmataš pećine. Kleopatrina plaža udaljena je 100 m od hotela. Ležaljke i suncobrani mogu se dobiti uz doplatu.

Sadržaj hotela: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar pored bazena, snack bar, lobby, spoljašnji bazen sa delom za decu, 2 vodena tobogana, unutrašnji bazen, tursko kupatilo, sauna, masaža (uz doplatu), fitness centar, sala za sastanke, lift, bežični internet u lobiju (besplatno), sportovi na vodi (uz doplatu), fitness centar, TV sala, dečiji mini klub, animacioni program.

Sobe: Kleopatra Atlas Hotel ima ukupno 96 standardnih soba – double i triple sobe. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, mini bar (voda besplatno), klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, balkon.

Usluga: All inclusive na bazi švedskog stola.

Napomena: Kleopatra Atlas Hotel je namenjen samo za osobe starije od 16 godina. Hotel se nalazi na 100 m od Kleopatrine plaže.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel