Le Meridien Bangkok 5*/ Bangkok

link hitela: Le Meridien Bangkok

Le Meridien, Bangkok Tajland, iako smešten nedaleko od Patponga - centra noćnog provoda, nudi oazu mira. Šik i moderno dizajnirane sobe sa panoramskim prozorima nude prelep pogled na grad.

Tajland putovanje zima 2019.!

Lokacija: elegantni hotel u srcu Bangkoka, smešten je u ulici paralelnoj sa poznatim Silom Road-om. U neposrednoj blizini hotela mogu se pronaći brojne prodavnice, tržni centri i restorani. Komforan i luksuzan hotel pripada renomiranom lancu hotela Le Meridien u kome vas očekujete prvoklasna usluga. Hotel je udaljen oko 38 km od internacionalnog aerodroma, na 5 minuta hoda od Saladaeng BTS Skytrain stanice.

Hotelski sadržaj: gostima su na raspolaganju recepcija 24h, concierge desk, 24-sata room service, spoljašnji bazen sa terasom, fitnes centar, WLAN u celom kompleksu, usluga pranja veša, Signature restoran (tajlandska, japanska, kineska i internacionalna kuhinja), dva bara, Spa centar.

Ishrana: noćenje sa doručkom švedski sto.

Sobe: hotel poseduje 282 sobe. Sve sobe imaju velike prozore i prelep pogled na grad.

Vista sobe: površine oko 36m² kupatilo sa odvojenim tušem, fen, bade mantil, papuče, telefon, TV, klima, aparat za kafu/čaj, minibar, sef, dnevne novine.

Vista Plus soba: površine oko 37m², opremljene kao Vista sobe, dodatno panoramski prozori sa pogledom 90°.
Circular sobe: površine oko 36m², opremljene kao Vista sobe, dodatno opremljenje sa okruglim Le Meridien krevetom, rezervacijom ove sobe gratis kokteli u "Bamboo Chic Bar", WLAN.
Avantec Suite: površine oko 77m², komforni suitovi sa dodanim dnevnim boravkom, dodatne uluge kao u Circular sobi.
Best Price Room površine oko 36m², opremljene kao Vista sobe, moguć ograničem pogled i lošija lokacija.

Napomena: Honeymoon specijal – upgrade na višu kategoriju sobe, flaša vina (minimum 2 noćenja).
Popusti za rane rezervacijedo 60 dana pre puta - 10%

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na u čarima Bangkoka!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *