Lebua at State Tower 5*/ Bangkok

link hotela: Lebua at State Tower

Lebua at State Tover, Bangkok Tajland, je savršen izbor za obilazak Bangkoka!

Tajland zima 2019.!

Lokacija: luksuzni hotel Lebua at State Tower je smešten u četvrti Silom u Bangkoku, na lokaciji sa koje se pruža pogled na reku Chao-Praya. Skytrain stanica „Saphan Taskin“ se nalazi na 10 minuta hoda od hotela. Aerodrom Suvarnabumi udaljen je oko 35 km od hotela.

Hotelski sadržaj: recepcija koja radi 24h, lobby, besplatan bežični internet može se koristiti u celom objektu. Gosti mogu plivati u otvorenom bazenu u obliku lagune ili uživati u opuštajućoj masaži. Hotel poseduje dobro opremljenu teretanu i parno kupatilo. U ponudi hotela se nalazi krovni restoran Sirocco koji nudi jela mediteranske kuhinje i spektakularan pogled na grad. Kokteli i pića služe se u baru Sky. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana u kafeu Mozu smeštenom pored bazena. Ostali ugostiteljski objekti uključuju restoran Breeze, restoran Mezzaluna i bar Distil.

Ishrana: noćenje sa doručkom, švedski sto.

Sobe: Suite moderno uređeni suite apartmani imaju predivan pogled na grad i reku. Sve smeštajne jedinice poseduju TV, telefon, fen, klimu, WLAN, minibar, sef, grejač vode, dasku za peglanje i peglu, veliko kupatilo i balkon.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i istražite Bangkok!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *