Lotus Hotel & Spa Marina 4* lux/ Dubai

link hotela Lotus Hotel & Spa Marina

Lokacija: Lotus Hotel & Spa Marina je moderan hotel koji se nalazi u srcu novog Dubaija u Dubai Marini. Sa prelepim pogledom na Marinu, hotel se nalazi nedaleko od glavnih tržnih centara Jumeirah Beach Residence, Marina Mall, Mall of Emirates i takodje se nalazi u neposrednoj blizini Jebel Ali Free Zone, Dubai Investment Park, Dubai Media City.

Sobe: Sve sobe u hotelu su u vidu studia, jednokrevetni ili dvokrevetni deluxe apartmani. Svaka soba ili apartman je potpuno opremljen sa svim što vam je potrebno za kraći ili duži boravak. Kompletno opremljena kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim priborom, mikrotalasna rerna sa zamrzivačem, toster, čajnik, mašina za sudove, mašina za pranje veša, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu).

Sadržaj hotela: U sklopu hotela se nalaze restoran, otvoreni bazen, barovi koji rade 24 časa, sala za sastanke, SPA centar, teretana, usluga je na bazi noćenja sa doručkom, postoji mogućnost doplate za ručak ili večeru.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel