Magnific Hotel 4*/ Bodrum

Leto 2016. u Magnific Hotelu!

link Magnific Hotela

Lokacija: Magnific Hotel se nalazi na samoj plaži u zalivu Gumbet. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Od centra Bodruma je udaljen 3 km, a od aerodroma oko 45 km.

Sadržaj Magnific hotela: Glavni restoran, 2 a la carte restorana, 2 bara, bazen za odrasle i decu, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, bilijar, stoni tenis, mini golf, sportovi na vodi na plaži. Hotel je renoviran 2012.godine i sastoji se iz 12 dvospratnih blokova.

Sobe: Magnific hotel raspolaže sa 176 standardnih i superior soba. Superior sobe su renovirane 2012. godine, a sve poseduju kupatilo (fiksni tuš/ wc), telefon, SAT TV, mini bar (na dolasku voda), klima uređaj i balkon.

Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, užine i palačinke, ručak, večera, sladoled od 20:30 do 21:30, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sva uvozna i flaširana pića, hrana i piće posle ponoći, turska kafa, sveže ceđeni sokovi.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *