Mode Sathorn Hotel 4*/ Bangkok

link hotel: Mode Sathorn Hotel

Putovanja, Tajland, Bangkok, zima 2019.!

Lokacija: hotel Mode Sathorn ima odličnu poziciju za shopping. Preko puta hotela se nalazi Surasak BTS Skytrain stanica koja omogućava lak pristup većini atrakcija u Bangkoku. Od internacionalnog aerodroma Suvarnabhumi je udalje oko 32km.

Hotelski sadržaj: noviji hotel, sagrađen 2012. godine. U sklopu hotela se nalazi recepcija koja radi 24h, restoran, bar i cafe, menjačnica, fitnes centar, spa, sauna, parno kupatilo, kozmetički salon, masaže. WiFi je dostupan u svim javnim delovima hotela. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen sa terasom, leželjkama, suncobranima i barom.

Ishrana: noćenje sa doručkom, švedski sto.

Sobe:  Hotel raspolaže sa 201 sobom.

Standardne sobe površine oko 21 m², kupatilo, telefon, klima, sef (uz doplatu), TV i WiFI (uz doplatu).
Deluxe sobe površine 30-40 m², opremljene kao standardne sobe, prostranije i luksuznije opremljene. Sobe su smestene između 14 i 36 sprata i imaju prelep pogled na grad.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i istražite Bangkok!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *