Nehal by Bin Majid Hotels & Resorts 3*/ Abu Dhabi

link hotela Nehal

Lokacija: Nehal by Bin Majid Hotels & Resorts je novi hotel u Abu Dabiju. Nalazi se u središtu najprestižnijeg poslovnog i komercijalnog dela Abu Dabija, na 10 minta šetnje od čuvenog Cornishe šetališta pored mora koje objedinjuje doživljaj starog i novog grada. Na pešačkoj udaljenosti nalaze se najinteresantniji tržni centri Abu Dabija.

Hotelski sadržaj: Hotel ima sledeće sadržaje: “The News Café” i “All Day” restoran internacionalne kuhinje, Spa klub, fitnes centar, rent-a-car uslugu, menjačnicu i više prodavnica, mogućnost organizovanja raznih izleta, room service, internet pristup u javnim zonama. U hotelskom restoranu možete probati jela raznovrsnih kuhinja. Na raspolaganju su takođe doručak na bazi švedskog stola i 24-časovna posluga u sobi.

Sobe: Hotel raspolaže sa 134 elegantno nameštene sobe i apartmane sa pogledom na grad. Sve savremeno uređene jedinice u hotelu Nehal imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i fenom za kosu, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, sef, klima uređaj, minibar, internet pristup.

Napomena: Možete prošetati čuvenom promenadom Korniš u Abu Dabiju, koja je udaljena oko 10 minuta hoda. Međunarodni aerodrom Abu Dabi udaljen je 20 km od hotela Nehal, a usluga prevoza je na raspolaganju uz doplatu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *