Nord Nuova Roma Hotel 3*/ Rim

link hotela Nord Nuova Roma

Lokacija: Nord Nuova Roma Hotel je udaljen samo 200 metara od Rimske Opere i okružen je brojnim restoranima i barovima. Do Fontane di Trevi i Španskih stepenica može se stići pešice za oko 15 minuta. Ovaj klasični hotel u stilu tridesetih godina prošlog veka, smešten je na 5 minuta hoda od Glavne železničke stanice Termini. Destinacija Stanica Termini je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, arhitektura i antički spomenici.

Hotelski sadržaj: Nord Nuova Roma Hotel u ponudi ima restoran, besplatan bežični internet i zvučno izolovane sobe sa satelitskom televizijom. Gosti mogu popiti aperitiv na prostranoj sunčanoj terasi hotela Nord, koja gleda na centar Rima i radi tokom celog leta. Na 7. spratu hotela nalazi se potpuno opremljena teretana.

Sobe: Sobe su klimatizovane i imaju potpuno opremljeno mermerno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom.

Gosti mogu doručkovati u sobi ili u sali za ručavanje. Doručak na bazi švedskog stola obuhvata jaja, suhomesnate proizvode, jogurt i voće. Užine i lagani obroci služe se u baru svakog popodneva i večeri.

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.