Novotel Abu Dhabi Gate Hotel 4*/ Abu Dhabi

link hotele Novotel Abu Dhabi

Lokacija: Novotel Abu Dhabi Gate Hotel je odlično pozicioniran, nalazi se između Abu Dhabi Gate City i Bain Al Jessrain, na samo 10 minuta od Abu Dhabi Internacionalnog Aerodroma i 15 minuta od Corniche i centra grada.

Hotelski sadržaj: Hotel u svojoj ponudi ima 224 prostranih soba i 64 jednokrevetna apartmana, konferencijske sale, WIFI, parking i prelep pogled na ceo grad. Tri restorana, coffee shop, bar na bazenu, bazen, teretana, spa i aerobik sala čine ovaj hotel odličnim izborom kako za poslovne ljude tako i za porodice i parove. U glavom restoranu se služe doručak, ručak i večera. Za doručak možete uživati u bogatom švedskom stolu sa brojnim orijentalnim specijalitetima. Za večeru i ručak u ponudi hotela su raznosvrsni internacionalni specijaliteti. U okviru hotela se nalazi i Gabbiano italijanski restoran u kom možete uživati u nekom od italijanskih specijaliteta ili se opustiti uz italijansko pivo.

Sobe: Sve sobe su kompletno opremnjene sa udobnim krevetima, LCD televizorima, kupatilima sa tuš kabinom ili kadom i sl. U sklopu hotela su i 160 nepušačkih soba.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *