Palais Hansen Kempinski 5*/ Bec

link hotela Palais Hansen Kempinski

Lokacija: Palais Hansen Kempinski Vienna je luksuzni hotel izgrađen je povodom Svetske izložbe održane u Beču 1873. godine. Smešten je na čuvenom Bulevaru Ring u samom centru grada, na 10 minuta hoda od Katedrale Svetog Stefana. Hotel je ponovo otvoren u martu 2013. godine. Šetnja od 5 minuta odvešće vas od Muzeja Sigmunda Frojda i Dunavskog kanala, gde se nalaze brojni letnji barovi. Do parka Augarten, uređenog u baroknom stilu, možete stići za 10 minuta. Do palate Šenbrun možete lako stići metroom sa obližnje stanice metroa Šotenring. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju živa muzika, opera i hrana.

Sadržaj hotela: objekat poseduje 2 restorana, bar i ekskluzivni spa i fitnes centar. U hotelskim restoranima, koji imaju i otvorenu kuhinju, služi se veliki izbor tipičnih specijaliteta bečke kuhinje, kao i jela iz čitavog sveta. Na raspolaganju su takođe elegantan cigar salon, salon u lobiju i bar u kojem se služe kafa, bečki kolači i ukusni kokteli. Spa i fitnes centri sadrže saune, 6 soba za tretmane, hidromasažni bazen i najsavremeniju opremu za vežbanje. U sklopu objekta je na raspolaganju dovoljan broj parking mesta.

Sobe: Sobe hotela Palais Hansen Kempinski Vienna ukrašene su visoko kvalitetnim tkaninama i tepisima. Poseduju Nespresso aparat za kafu i iPad. Iz soba se pruža pogled na okolne istorijske zgrade ili na unutrašnje dvorište. Sve sobe su nepušačke.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.