Pullman Bangkok Hotel G 5*/ Bangkok

link hotela: Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G je moderan, komforan, šik hotel sa odličnom uslugom. Odlican izbor za Va[e putovanje na Tajland, zima 2019.!

Lokacija: hotel Pullman Bangkok Hotel G se nalazi u centru Bangkoka, na poznatom Silom Road-u, idelano lociran ukoliko želite da obiđete znamenitosti grada, da idete u šoping ili u noćni provod. Prodavnice i restorani su u neposrednoj blizini hotela. Tržni centar MBK Jim Thompson's House su na 3km od hotela. Patpong Road je na 10-15 minuta hoda, a na 700m od hotela nalazi se Skytrain stanica Chong Nonsi. Transfer od aerodroma traje oko 40 minuta (oko 50km).

Sadržaj hotela: u sklopu hotela nalazi se recepcija i lobby sa wifi-em, dva bara, 3 restorana (2 a-la-carte i jedan gurmanski), frizerski salon, menjačnica, parking, garaža, usluga pranja veša, room service, bazen sa whirlpool-om, terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Fitnes centar, spa sauna, masaže, kozmetički salon.

Ishrana: noćenje sa doručkom, švedski sto.

Sobe: G deluxe sobe površine oko 34m², smeštene od 18.-26. sprata sa pogledom na grad, klimatizovane, kupatilo sa odvojenim tušem, fen, Sat TV, WLAN/WiFi, i-Pod Docking Station, radio, telefon, aparat za kafu/čaj. Uz doplatu minibar, pay-TV

G executive sobe površine oko 34 m², smeštene od 27.-35. prata sa pogledom na grad, klimatizovane, kupatilo sa odvojenim tušem, fen, sef, Sat TV, WLAN/WiFi, i-Pod Docking Station, radio, telefon, aparat za kafu/čaj. Uz doplatu minibar, pay-TV

Napomene: Executive club uključuju usluge louge-a koji se nalazi na 27 spratu, check in check out na odvojenom delu recepcije, kontinetalni doručak od 6-10.30u Lounge-u ili u glavnom restoranu-švedski sto, tokom dana kafa/čaj i sokovi, od 17-19h bezalkoholna pica, kokteli i kanapei.

Honeymoon specijal – bukiranjem minimalno 3 noćenja gosti na medenom mesecu dobijaju po dolasku cveće i voće u sobi, upgrade na bolji tip soe.

Popusti za ranu rezervaciju do 21 dan pre puta do 10%

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i istražite Bangkok!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *