Richmond Ephesus Resort 5*/ Kušadasi

***Dvoje dece do 12,99 godina GRATIS

link hotela Richmond Ephesus Resort

Lokacija: Richmond Ephesus Resort hotel je udaljen 135 km od bodrumskog aerodroma i 12 km od Kušadasija. Izgrađjen je 1988. godine, a renoviran 2012. godine. Zauzima površinu od 52.000 m². Richmond Ephesus Resort hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, madraci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Hotel je okružen borovima.

Sadržaj hotela: Richmond Ephesus Resort hotel ima glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji), 6 barova, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, dečiji bazen, 3 tobogana, 2 teniska terena, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, mini golf, streljaštvo, boćanje, pikado, bilijar, sportovi na vodi, animacija, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, masaža, doktor, pranje veša, hemijsko čišćenje i prodavnica.

Sobe: Sobe Richmond Ephesus Resorta gledaju na more ili na vrt. Hotel se sastoji od glavne zgrade i kluba. U glavnoj zgradi se nalaze 144 standardne sobe, od toga 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama (površine 27 m²) i 8 porodičnih soba (površine 40 m²). U klubu se nalaze 85 klub soba (površine 27 m²) i 18 klub porodičnih soba (površine 40 m²). Sve sobe su klimatizovane, imaju satelitsku TV, mini bar, sef, fen, telefon, većina soba sa balkonom.

Usluga: Ultra All inclusive na bazi švedskog stola.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *