Silom City 3*/ Bangkok

link hotela: Silom City

Silom City hotel sa dobrom lokacijom i niskim cenama, zima 2020.!

Lokacija: hotel Silom City se nalazi u Bangkoku, u Sliom četvrti. Od kulturno-istorijskih znamenitosti i od MBK Shopping Mall-a je udaljen oko 5km, a lokalna pijaca se nalazi na oko 15 minuta hoda, nedaleko osd hotela se nalazi Patpong poznat po noćnom životu. Na oko 15 minuta hoda od hotela se nalazi BTS-Sky železnička stanica, a od internacionalnog aerodroma je udaljen oko 24km sa kojim je dobro povezan.

Hotelski sadržaj: u sklopu hotela se nalazi 70 soba, recepcija, WiFi u sklopu hotela, usluge pranja veša, restoran i bar. Gostima su na raspolaganju fitnes centar i masaže (uz doplatu). U okolini hotela se mogu naći dobri gurmanski restorani.

Ishrana: noćenje sa doručkom, mogućnost rezervacije polupansiona i punog pansiona.

Sobe:  Hotel raspolaže sa 70 soba. Sve sobe su klimatizovane. U sklopu soba se nalazi kupatilo, fen, sef, minibar, aparat za kafu/čaj, telefon, sef, TV, WiFi, garnitura za sedenje. Pojedine sobe imaju balkon sa pogledom na grad.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i istražite Bangkok!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.