Skopelos Holidays Hotel 5*

Leto 2020!

link hotela Skopelos Holidays

Lokacija: Hotel Skopelos Holidays se nalazi samo 1 km od grada Skopelos, okružen je maslinjakom i sa predivnim pogledom na more. Od plaže hotel je udaljen oko 1,5 km.

Hotelski sadržaji: Recepcija, restoran sa pogledom na more, bar pored bazena, kuhinja na otvorenom pored bazena, spoljašnji bazen, bazen za decu, suncobrani i ležaljke pored bazena, TV sala, konferencijska sala za 50-60 osoba, igraonica za decu, stoni tenis, teren za mali fudbal, teren za mini basket, teren za odbojku, masaže, sauna, salon lepote, spa centar, internet, sef, parking, rent a car, iznajmljivanje lap topa.

Sobe: Ovaj hotelski kompleks se sastoji od 48 soba – standardne sobe, apartmani i bungalovi.
Standardne sobe su sa pogledom na baštu ili more, namenjeni su za dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete. Sve sobe imaju TV, mini bar, klimu, sef , telefon i kupatilo
Apartmani su sa pogledom na more ili baštu, namenjeni su max za 6 osoba. Sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i druge prostorije u kojoj su dva odvojena ležaja ili dve sofe, kupatilo i veranda. Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, TV, mini bar, klimu, sef.
Bungalovi sa zajedničkim bazenom, namenjeni su za max 4 osoba, imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, i odvojenu sobu sa sofom, kupatilo, verandu sa pogledom na privatni bazen, mini bar, sef, klimu. Bungalovi sa privatrnim bazenom, namenjeni su za max 7 osoba. Sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem, druge spavaće sobe sa dva odvojena ležaja i treće prostorije sa dve sofe. Svi bungalovi imaju dva kupatila, verandu sa privatnim bazenom, opremljenu kuhinju, TV, mini bar, klimu i sef.

Ishrana: Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Napomena: Ukoliko tražite mir i relaksaciju u komnbinaciji sa odličnim sadržajima i visokokvalitetnom uslugom Skopeos Holidays hotel&Spa je idealno mesto za Vaš odmor.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.