The St Regis Bangkok 5*/ Bangkok

link hotela: The St. Regis Bangkok

Elegantni hotel The St Regis , Tajland Bangkok, iz lanca Starwood Hotels & Resorts predstavlja savršen spoj modernog stila i tajlandske kulture.

Putovanje Tajland zima 2019.!

Lokacija: The St. Regis Bangkok je smešten u prestižnom delu grada na Rajadamri Road-u, u okolini se nalaze brojne prodavnice. Hotel je dobro pozicioniran direktno kod stanice Skytrain, na 45km od internacionalnog aerodroma.

Hotelski sadržaj: sa 47 sprata hotel je jedan od najviših u Bangkoku, u sklopu hotela se nalaze tri restorana, tri bara, fitnes centar, bazen, Spa centar, 24h recepcija i concierge desk.

Ishrana: noćenje sa doručkom, švedski dto, mogućnost rezervacije polupansiona i punog pansiona.

Sobe: Suite smešteni na 12-24 spratu i 53 privatne rezidencije smeštene na 25-45 spratu.

Elegantno opremljene sobe sa prozorima od poda do plafona, kupatilo sa odvojenim tušem, fen, bade mantil, telefon, TV, WLAN, DVD – player, iPod-dockingstation, sef, minibar, 24h butler service.

Deluxe sobe: površine oko 45-53m², kingsize krevet, pogled na grad.
Grand Deluxe sobe: površine oko . 45-65m², opremljene kao deluxe samo prostranije, sa king size krevetom ili dva singl kreveta, pogled na Royal Bangkok Sports Club.
Metropolitan Suite: površine oko 80-90m², opremljene kao grand deluxe, kombinacija dnevnog boravka i spavaće sobe, pogled na grad.
Caroline Astor Suite: površine oko 90-115m², opremljeni kao metropolitan suite, prostraniji, dodatno opremljeni trpezarijom.

Napomena: mogućnost rezervacije privatnog transfera od aerodroma. Popusti za decu, deca do 4 godine besplatno u pratnji dve odrasle osobe.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na u čarima Bangkoka!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *