The Tawana Bangkok 4*/ Bangkok

link hotela: The Tawana Bangkok

Putovanje Tajland 2019.!

Lokacija: hotel The Tawana se nalazi u centru Bangkoka. Na pešačkoj udaljenosti od hotela, 1-2 km, se nalaze tržni centri, prodavnice, banke, Tajlandski Univerzitet kao i kulturno-istorijske znamenitosti. Internacionalni aerodrom Suvarnabhumi je udaljen oko 40km od hotela.

Hotelski sadržaj: u sklopu hotela se nalazi recepcija sa lobijem u kojem je gostima dostupan wifi, restoran, kafić, pab, menjačnica, vešeraj, igraonica, parking i frizerski salon. Za potpuno uživanje gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen, spa, fitnes centar, kozmetički salon sa masažama.

Ishrana: noćenje sa doručkom, mogućnost rezervacije polupansiona i punog pansiona.

Sobe: sve sobe su klimatizovane, u sklopu soba se nalazi kupatilo, fen, sef, minibar, aparat za kafu/čaj, telefon, sef, TV, internet priključak, garnitura za sedenje.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Tajland! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i istražite Bangkok!

Viza za Tajland je potrebna, lako se dobija, agencija posreduje u dobijanju vize.


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *