Viceroy Yas Hotel 5*/ Abu Dhabi

www.viceroyhotelsandresorts.com/abudhabi/

Lokacija: Viceroy Yas hotel Abu Dhabi nalazi se na ostrvu koje se prostire na površini od 25m2 između Abu Dhabija i Dubaija, sa brojinim hotelima, tematskim parkom Ferrari World Abu Dhabi, akva parkom, Yas golf terenima, mega tržnim centrom. Hotel Viceroy Yas se nalazi na zavidnoj poziciji, delom na kopnu, delom na moru, sa pogledom na Yas Marinu i Yas Marina Circuit gde se održavaju trke Formule 1, Abu Dhabi Grand Prix. Od centra grada je udaljen 15 minuta vožnje. Gostima hotela je obezbeđen besplatan transfer do Yas plaže. Nalazi se na samo 10 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Abu Dabi i na 15 minuta vožnje od centra Abu Dabija.

Sobe: Hotel poseduje 499 luksuznih i moderno opremljenih soba, sa ambijentalnim osvetljenjem (prozore od poda do plafona) i besplatnim internetom. Sve sobe imaju kupatilo sa staklenim vratima, LCD TV, klima uređaj, radni sto i stolicu, telefon, napunjen minibar, aparat za pravljenje čaja i kafe, dnevne novine, sef, fen za kosu, bademantil, papuče, peglu i dasku za peglanje, bežični internet.

Hotelski sadržaj: Hotel poseduje 7 restorana (sa morskom, internacionalnom, arapskom, italijanskom, indijskom, japanskom kuhinjom), 4 bara (od kojih su 2 noćna kluba), poslastičarnicu u lobiju. Gostima hotela su na raspolaganju sledeći sadržaji: poslovni centar, kafić, prodavnica suvenira, terasa na vrhu hotela, ATM aparat, parno kupatilo, 2 otvorena bazena na krovu hotela i 2 zatvorena bazena, dečiji bazen, menjačnica, fitnes centar, luksuzni SPA centar sa 9 soba za tretmane, zdravstveni centar, dečiji klub. Od dodatnih aktivnosti hotel nudi posetu: prvom i jedinom Ferrari tematskom parku sa brojnim atrakcijama, prvom mega vodenom parku u UAE Yas Waterland, Yas Marina Circuit gde se održavaju trke Formule 1, Yas golf terene, Yas Marinu, Gateway park sa brojnim aktivnostima za decu. U hotelu je dozvoljeno pušenje samo na terasi i balkonima. Gosti hotela Yas Viceroy Abu Dhabi mogu uživati u večernjem zabavnom programu u okviru objekta. Spa centar je dizajniran u stilu tradicionalnog hamama i uključuje 2 krovna bazena sa pogledom na zalazak sunca. Hotel Yas Viceroy Abu Dhabi povezan je mostom sa kopnenim delom Abu Dabija. Gosti mogu pešice stići do terena za golf sa 18 rupa i do trgovačkog centra Yas Mall. Destinacija Ostrvo Jas je odličan izbor za putnike koje zanimaju golf, tematski parkovi i relaksacija.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *