Adlon Kempinski 5*/ Berlin

link hotela Adlon Kempinski

Lokacija: Adlon Kempinski je poznati hotel sa 5+ zvezdica, nalazi se pored istorijske Brandenburške kapije u centru Berlina. Lokacija hotela Adlon Kempinski je odličan izbor za putnike koje zanimaju istorijski lokaliteti, arhitektura i muzeji.

Sadržaj hotela: Adlon Kempinski hotel nudi luksuzne sobe i apartmane tipa "suite", restoran sa mišelinovom zvezdicom i eksluzivni spa centar. Veliki spa centar mediteranskog stila u hotelu Adlon ima zatvoreni bazen, saunu i salu za fitnes. Ovde su dostupni brojni kozmetički tretmani i masaže. Gurmanska jela se služe u restoranu Lorenz, koji ima mišelinovu zvezdicu i u restoran Gabriele. Drugi objekti za obedovanje uključuju restoran Quarré i restoran uma inspirisan azijom. Gosti se takođe mogu opustiti u baru Lobby Lounge & Bar hotela Adlon ili u baru Shōchū, koji nudi koktele u japanskom stilu.

Sobe: individualno nameštene sobe hotela Adlon Kempinski Berlin imaju moderan medijski sistem i pristup brzom internetu. Mnoge sobe imaju pogled na Brandenburšku kapiju.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel