Atali Village 3*/ Retimno - Krit

Leto 2020. je počelo!

Lokacija: Atali Village hotel nalazi se na ostrvu Krit, Bali odmaralište, 30 km od grada Retimno, 55 km od međunarodnog aerodroma "Nikos Kazantzakis" Heraklion, 50 km od Herakliona, 80 km od grada Hanje. Na 150 m od hotrela Atali Village nalazi se peščana gradska plaža, nagrađena "Plavom zastavom" EU. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju. U neposrednoj blizini nalaze se grčke taverne, restorani, barovi i kafići.

Sadržaj hotela: Atali Village hotel sastoji se od centralne zgrade i bungalova. Tradicionalni arhitektonski stil, prijatno okruženje, komforne sobe, restoran, bar, bazen, internet, usluge za decu.

Sobe: Atali Village hotel ima ukupno 215 soba: Singles-jednokrevetne, Double Rooms-dvokrevetne, Doubles Superior-dvokrevetne superior..

U sobama: klima (uz doplatu na licu mesta), Sat TV, mini frižider, telefon, sef (uz doplatu na licu mesta).

Superior Double – novije sobe, izgrađene 2014.godine.

Usluga: ALL INCLUSIVE - Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel