Atrium Hotel 3*+/ Retimno – Krit

link hotela Atrium

Leto 2020. na ostrvu Krit

Lokacija: Atrium Hotel se nalazi u gradu Retimno, udaljen 60 km od grada Hanja i 80 km od međunarodnog aerodroma u Iraklionu. Manji hotel u centru Retimna, blizu mora i blizu starog dela grada. Peščana plaža se nalazi oko 100 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu na licu mesta.

Sadržaj hotela: Udoban i komforan smeštaj, restoran, bar, bazen, duga peščana plaža, folklorne večeri, kvalitetne usluge. Bazen sa suncobranima i ležaljkama i pool barom, dečji bazen, peškiri za plažu (uz doplatu), restoran s otvorenom terasom, kafeterija, TV sala, wi-fi internet u javnom prostoru, igraonica, muzički, zabavni i animatorski programi.

Sobe: Atrium Hotel ima ukupno 127 sobe: Standard Rooms (Dvokrevetne sobe, ~22 m2).
U sobama: individualna klima, SAT TV, muzički kanali, telefon, frižider, kupatilo(sa kadom ili tuš kabinom), fen, sef (uz doplatu na licu mesta), balkon/terasa.

Usluga: Pun pansion - doručak, ručak i večera (FULL BOARD), Polupansion - doručak i večera (HALF BOARD).

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Maldive! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na belim peščanim plažama i tirkiznoj boji Indijskog okeana!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel