Avenida Palace 5*/ Lisabon

link hotela Avenida Palace

Lokacija: Avenida Palace hotel smešten je u zgradu iz 19. veka i gleda na trg Restauradores. Nudi pogled na zamak St George u centralnom Lisabonu. Avenida Palace je na popularnom mestu na kraju Avenida da Liberdade. Metro stanica i park Eduardo VII su blizu i do njih možete stići pešice za kratko vreme. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju arhitektura, hrana i razgledanje.

Sadržaj hotela: hotel ima klasične sobe i besplatnu uslugu parkiranja vozila. Bogat doručak na bazi švedskog stola služi se svakg dana u hotelskom salonu. Tu je i poseban salon za pušače i biblioteka sa knjigama na različitim jezicima. Dnevne novine su dostupne na zahtev. Hotelska teretana na 5. spratu nudi moderne fitnes sadržaje. Gosti takođe mogu izabrati neku od različitih masaža. 

Sobe: hotelske sobe imaju nameštaj u starinskom stilu i kupatila u mermeru. One su kompletno klimatizovane i imaju satelitsku TV. Na raspolaganju je bežični internet.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel