Best Western Hotel Mondial 4*/ Rim

link hotela Best Western Hotel Mondial

Lokacija: Best Western Hotel Mondial nalazi se nadomak ulice Via Nacionale u Rimu, na oko 3 minuta hoda od stanice metroa Republika (Repubblica) na liniji A. Hotel Mondial se nalazi u blizini palate Viminale, u kojoj je smešteno Ministarstvo unutrašnjih poslova. Železnička stanica Termini je na pešačkoj udaljenosti od objekta. Destinacija Stanica Termini je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, arhitektura i antički spomenici.

Sobe: U ponudi ima zvučno izolovane sobe sa satelitskom televizijom. Sve sobe u hotelu Mondial su nepušačke. Smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj, mini-bar i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem.

Doručak se služi u američkom stilu i obuhvata jaja, sireve i kobasice.

 


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel