Blue Sea Hotel-Apartments 3*/ Retimno – Krit

link hotela Blue Sea Hotel - Apartments

Leto 2020.!

Lokacija: Blue Sea Hotel - Apartments nalaiz se oko 1200 metara od centra Retimna, 75km od međunarodnog aerodroma "Nikos Kazantzakis" u Heraklionu. Mali hotel na peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži su uz doplatu na licu mesta. Nalazi se u centru grada Retimna, okružen sa dosta prodavnica, taverni, barova, noćnih klubova i restorana.

Sadržaj hotela: Prostrane sobe sa ugradnom kuhinjom, bazen, internet, topla atmosfera i domaćinski odnos sa gostima, čini ovaj hotel idealnim mestom za ekonomičan porodični odmor. Blue Sea Hotel-Apartments ima bazen sa slatkom vodom i sekcijom za decu (ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni).

Sobe: Blue Sea Hotel-Apartments ima ukupno 21 sobu: Studija, apartmani sa jednom i dve sobe. Sadržaj smeštajnih jedinica uključuje potpuno opremljenu kuhinju, frižider, klima uređaj (uz doplatu, na licu mesta), telefon, tuš, sef (uz doplatu, na licu mesta) i balkonom / terasu.

Studio (oko 35-40 m2 ) Prostrana studija sa 2 odvojena ležaja, kuhinjom, mogu da prime do 2 odrasle osobe.

Apartman sa jednom spavaćom sobom (oko 50 m2) imaju spavaću sobu i dnevni boravak sa kuhinjom. Prilagođeni su za do 4 odrasle osobe.

Apartman sa dve spavaće sobe (oko 70 m2) ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i može da primi do 6 odraslih osoba. Vrsta pomoćnog ležaja - kauč na razvlačenje ili krevet.

Usluga: Noćenje sa doručkom (BED AND BREAKFAST), Najam (ROOM RATE).

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Maldive! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na belim peščanim plažama i tirkiznoj boji Indijskog okeana!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel