Boutique Hotel Zara 4*/ Budimpesta

link hotela Boutique Hotel Zara

Lokacija: Boutique Hotel Zara je elegantno uređen hotel i smešten je u samom centru Budimpešte, u čuvenoj Ulici Vaci, na svega par koraka od Dunava. Hotel Zara se nalazi na par koraka od polaznog i dolaznog pristaništa za krstarenja Dunavom. Butik hotel Zara nalazi se u pešačkoj šoping zoni, nedaleko od većine čuvenih znamenitosti u Budimpešti. Lokacija hotela je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, istorijski lokaliteti i hrana.

Sadržaj hotla: Besplatan bežični internet dostupan je u čitavom hotelu. U bistrou Araz svakog jutra služi se doručak na bazi švedskog stola sa hladnim i toplim jelima, kao i jela mediteranske kuhinje za ručak i večeru. Bar Atrium radi non-stop i opremljen je flat-screen televizorima. U baru se služi širok izbor koktela i pića.

Sobe: Sve sobe su uređene u minimalističkom, modernom stilu. Sobe su klimatizovane i sadrže brodski pod, flat-screen TV i sef za laptop. Besplatan pribor za pripremu čaja i kafe možete dobiti na zahtev.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel