Candia Park Village 4*/ Agios Nikolaos

Leto 2020. je počelo!

link hotela Candia Park Village

Lokacija: Candia Park Village hotel se nalazi na ostrvu Krit. Hotel se nalazi između gradova Agios Nikolaos (3,5 km) i Elounda (5 km), udaljen je 65 km od međunarodnog aerodroma u Heraklionu. Candia Park Village hotel se nalazi pored same obale sa direktnim pogledom na zaliv Mirabello.

Sadržaj hotela: Candia Park Village hotel je idealno mesto za porodični odmor. Candia Park Village hotel poseduje prostrane sobe, dobro nameštene apartmane, tradicionalni kritski stil. Pogodnosti i usluge su dizajnirane i prilagođene za sve ukuse. Hotel nudi nekoliko restorana, tri bazena za odrasle i decu, jacuzzi, teniske terene, plažu, sportove na vodi, rekreaciju i zabavu. Hotel poseduje i mini-klub za decu. Lokalna i internacionalna jela služe se u restoranu Agapi, koji se nalazi kraj bazena. Taverna Fili nudi kritske specijalitete u prostoru za ručavanje na otvorenom, pored samog mora. U kompleksu Candia takođe postoje 2 bara i tradicionalan grčki kafe.

Sobe: ima ukupno 222 sobe: Family Rooms 1-Broom - porodična soba sa jednom sobom (oko 40m²), Family Superior 1-Broom-porodična soba superior sa jednom sobom (oko 60 m²), Suites SV - suit pogled more (oko 40 m²), Suites Front (oko 40m²).
U sobama: poseduju klimu, SAT TV , telefon, mini kuhinju, aparat za kafu, posuđe za kuvanje, kupatilo (sa kadom ili tuš kabinom), sef, fen za kosu, balkon ili terasu sa pogledom na more.
Family Room 1-Broom spavaća soba sa 2 kreveta, salon sa dva pomoćna ležaja. Mogu se smestiti do 4 osobe. Pogled na baštu.
Family Superior 1-Broom pavaća soba sa 2 kreveta, salon sa četiri pomoćnih ležaja. 2 ulaza u kupatilo preko spavaće sobe i dnevnog boravka. Mogu se smestiti do 6 osobe. Pogled na baštu.
Suite Sea View spavaća soba sa 2 kreveta, dnevni boravak sa dva pomoćna ležaja. Sobe nalaze se na drugoj liniji od mora, sa predivnim pogledom na zaliv Mirabello. Sve sobe imaju električni čajnik, ležaljke na balkonu, bade mantil i standardne pogodnosti. Mogu se smestiti do 4 osobe.
Suite Sea Front 1 spavaća soba sa 2 kreveta i dnevni boravak sa 2 pomoćna ležaja i kuhinjom. Nalazi se na obali sa predivnim pogledom na zaliv Mirabello. Sve sobe imaju električni čajnik, ležaljke na balkonu, bade mantil i sve standardne pogodnosti. Mogu se smestiti do 4 osobe.

Usluga: Noćenje sa doručkom, Polupansion - doručak i večera.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel