Catalonia Avinyo 3*/ Barselona 

link hotela Catalonia Avinyo

Lokadcija: Catalonia Avinyo hotel smešten je na 200 metara od Šetališta Las Ramblas u centru Barselone. Gosti hotela Catalonia Avinyo mogu stići pešice za 15 minuta do plaže Barseloneta. Stanice metroa Liseu i Žaume I udaljene su samo 300 metara. Hotel Avinyo se nalazi na centralnoj lokaciji, u blizini brojnih prodavnica, barova i restorana. Osoblje turističkog deska može za goste organizovati iznajmljivanje bicikala i automobila.

Sadržaj hotela: hotel Catalonia Avinyo poseduje krovni bazen, hidromasažnu kadu i teretanu.

Sobe: hotel nudi elegantne, klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom.Sobe su uređene u modernom minimalističkom stilu i imaju zidove ukrašene velikim fotografijama. Sadrže mini-bar, sef i telefon. Moderna kupatila su opremljena tuš kabinom i fenom za kosu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel