Catalonia Square Hotel 4*/ Barselona 

link hotela Catalonia Square

Lokacija: Catalonia Square hotel nalazi se u starom gradskom jezgru Barselone. Ulica La Rambla i Gotička četvrt udaljene su samo 5 minuta hoda. U krugu od 300 metara od hotela nalaze se stanice metroa Paseo de Grasija, Trg Katalonija i Urkinaona, odakle saobraćaju linije do skoro svih delova Barselone.

Sadržaj hotela: Catalonia Square hotel poseduje otvoreni bazen i fitnes centar. Ovaj hotel sa 4 zvezdice udaljen je svega 100 metara od Trga Katalonija i nudi besplatan bežični internet. Gosti mogu uživati u pićima, laganim obrocima i tradicionalnim tapasima u baru hotela Catalonia Square. U hotelskom snek kutku služe se besplatni sendviči, salate, peciva, čajevi i pića. Vikendom se doručak služi do 12:00. Na raspolaganju vam je i posluga u sobi.

Sobe: Sve klimatizovane sobe imaju drvene podove i moderno uređen enterijer. Opremljene su mini-barom, punjačem za iPhone/iPad i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Kupatila u sobama sadrže fen za kosu, besplatan toaletni pribor i peškire. Pojedine smeštajne jedinice nude sopstveni bazen i terasu.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel