Constance Moofushi Maldives 5*/ Maldivi

link hotela: Constance Moofushi Maldives

Constance Moofushi Maldives je luksuzni resort koji nudi potpuni uzitak za Vas. Zima / Leto 2020. na Maldivima!

Lokacija: Constance Moofushi Maldives je smešten na ostrvu Moofushi, površine oko 280m x 160m, u Južnom Ari atolu, poznatom po svom izvanrednom podvodnom svetu. Od aerodroma Male je udaljen oko 80km, odnosno oko 25 min leta hidroavionom.

Hotelski sadržaj: na raspolaganju su 2 restorana, 2 bara i vinski podrum, bazen, radnja, juvelirnica, entertainment lounge, besplatan WLAN internet i lekarska ordinacija. Sport: fitnes centar, aerobik, yoga u grupi, odbojka na plaži, bilijar, windsurfing, katamaran, pedalina, kajak. Uz doplatu: noćno pecanje i pecanje na pučini. Ronjenje - unutrašnji greben, sa velikim brojem raznovrsnih riba, lako je dostupan već sa plaže hotela, u okolini se nalazi oko 35 ronilačkih mesta. Wellness „U-Spa “ uz doplatu: masaže i tretmani.

Ishrana: All inclusive: Švedski sto za doručak, ručak i večeru, popodnevni čaj i kolači, odabrana bezalkoholna i alkoholna pića od 10-1h, mini bar (1 punjenje dnevno), jedan izlet dhoni brodićem, snorkling izleti sa plaže do unutrašnjeg grebena.

Sobe: 110
Beach Villa: površine oko 57m² uključujući spoljašnji deo, zasebne vile, sa poluotvorenim kupatilom sa tušem, WC, fen, bade mantil, TV, telefon, CD/ DVD uređaj, Apple Mac Mini® , iPod® Station (na upit), klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, besplatan WLAN internet, veranda sa mrežama za leškarenje, direktan pristup plaži.
Water Villa: površine oko 66m² uključujući spoljašnji deo, opremljene kao Beach Villa, nalaze se na stubovima na vodi, sa zatvorenim klimatizovanim kupatilom, odvojeni spoljašnji tuš, terasa za sunčanje sa direktnim pristupom moru,
Senior Water Villa: površine oko 94m² uključujući spoljašnji deo, kao Water Villa, iznad vode, sa kadom u spoljašnjem delu, Nespresso ® aparat.

Napomena: Honeymoon Specijal i godišnjica braka U hotelu dobijaju korpu sa voćem, flašu penušavog vina, poklon.

Transfer: od aerodroma Male traje oko 25 minuta leta hidroavionom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Maldive! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na belim peščanim plažama i tirkiznoj boji Indijskog okeana!

U ponudi imamo preko 200 inoturoperatora, više informacija na 021 300 22 01 ili info@absolutetravel.rs


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel