Eftalia Resort Hotel 4*/ Alanja

link hotela Eftalija

Lokacija: Eftalia Resort Hotel nalazi se 120 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od Alanje i 800 metara od mesta Konakli. Izgrađen je 2004. godine, a renoviran 2006. godine. Kompleks od dve petospratne zgrade prostire se na 17.000 m2. Hotel se nalazi 150 metara od privatne plaže.

Hotelski sadržaji: Glavni restoran, bar, bar na plaži, recepcija, menjačnica, lift, konsijerž, sala za sastanke i bankete, menjačnica, bazen, fitness centar, stoni tenis, pikado, sauna, wi-fi internet, parking, samouslužna perionica veša, salon lepote, usluge masaže, parno kupatilo, dečije igralište.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 325 soba. Svaka soba sadrži: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klima uređaj, fen za sušenje kose, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), SAT-TV i balkon. Ukupno 120 soba ima pogled na bazen. Standardne sobe površine su 26m2 (maksimum 2+2 osobe). Hotel poseduje i 4 sobe namenjene za goste sa posebnim potrebama.

Usluga: All inclusive na bazi švedskog stola

Napomena: U blizini hotela nalaze se prodavnice i tržni centri. Idealan kako za porodice tako i za goste koji žele da budu blizu centra.

Usluge uz doplatu: bilijar, frizerski slon, perionica veša, centar za masažu, teniski tereni

Besplatne usluge: teretana, sauna, tursko kupatilo

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za letovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel