Eurostars Grand Marina Hotel 5*/ Barselona 

link hotela Eurostars Grand Marina

Lokacija: Eurostars Grand Marina hotel sa 5 zvezdica nalazi se u okviru Svetskog trgovačkog centra i nudi pogled na luku u Barseloni. Udaljen je 5 minuta hoda od šetališta Las Ramblas. Stanica metroa Drasanes, koja nudi veze sa ostatkom grada, udaljena je svega 500 metara od hotela.

Sadržaj hotela: hotel Eurostars Grand Marina poseduje sezonski krovni bazen, teretanu i prostranu terasu. U elegantnom restoranu hotela Grand Marina služe se mediteranski specijaliteti pripremljeni od sezonskih sastojaka, dok u baru u foajeu možete uživati u egzotičnim koktelima i živoj muzici. Ukoliko je vreme lepo, na terasi se ujutro služi bogat doručak. Teretana hotela Eurostars Grand Marina sadrži kardiovaskularne sprave i tegove. Na raspolaganju su i usluge masaže.

Sobe: Hotel Eurostars Grand Marina nudi moderne sobe sa drvenim podovima i tkaninama u toplim bojama. Sve sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, veliki radni sto i kupatilo sa hidromasažnom kadom. Na raspolaganju vam je i izbor jastuka.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Vaše putovanje! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte!


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel