Prag

evropska metropola, grad pun mogućnosti za kvalitetan provod, pun života, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi čuveno češko pivo.

Detaljnije

Bec

kulturni centar Evrope i moderna kosmopolitska metropola. Veličanstven grad, šarmantan i raskošan, s divnim arithektonskim i kulturnim nasleđem.

Detaljnije

Rim

grad gde sve ima istorijsku vrednost. Po legendi osnovan je 753 godine p.n.e. "Vecni grad" ,"Grad sedam brezuljaka", "Prestonica sveta"...

Detaljnije

Istanbul

grad koji leži na obalama Mramornog mora i Bosforskog moreuza, svojim položajem spaja evropski i azijski kontinent i po tome je jedinstven.

Detaljnije

Pariz

grad koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim...

Pariz je poznati pod nazivom Grad svetlosti, to je grad koji obiluje romantikom i kulturom.

Detaljnije

Budimpesta

brežuljkasti Budim i ravničarska Pešta. Budim, sa tvrđjavom,
slikovitim ulicama i vinskim lokalima, odaje ono raspoloženje
po kom je grad bio čuven, dok je Pešta sedište kulturnog života.

Detaljnije

Lisabon

grad koji se prostire na obalama Atlanstkog okeana i reke Težo, pruža svojim posetiocima fascinantnu mešavinu modernog vremena i tradicije.

Detaljnije

London

upoznajte kraljevsku prestonicu, obiđite Bakingemsku palatu i Big Ben, plovite Temzom i ne propustite veličanstveni pogled sa London Eye.....

Detaljnije

Amsterdam

grad greha i tolerancije. Finansijski i kulturni centar i svetski značajna turistička destinacija.
Doživite Amsterdam
na svoj jedinstveni način...

Detaljnije

Berlin

Berlin je najveći i glavni grad Nemačke koji se stiče raznolikošću pojava, bogatim kulturnim životom, dinamičnim, ali  i opuštenim životnim stilom.

Detaljnije

Madrid

Prestonica Španije obiluje velelepnim građevinama, širokim avenijama, trgovima i prelepim parkovima, bogatim muzejima, izuzetno raznovrsnom gastronomskom ponudom i veoma sadržajnim noćnim životom

Detaljnije

Barselona

Barselona je glavni grad Katalonije i jedan od industrijski najrazvijenijih gradova cele Španije. Veličanstveni grad, izuzetne lepote i autentičnosti, živi 24 sata dnevno.

Detaljnije

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel