Fihalhohi Island Resort 3+*/ Maldivi

link hotela: Fihalhohi Island Resort

Zima /leto 2020 na Maldivima!

Zaboravite na sve brige, opustite se i uživajte na Madivima! Provedite nezaboravan odmor iz snova na Maldivima u hotelu Fihalhohi Island Resort!

Lokacija: Fihalhohi Island Resort je smešten na oko 28 km od Male ostrva, u južnom Male atolu. Površina ostrva 450m x 240m. Transfer od aerodroma Male traje oko 60-70 minuta vožnje gliserom.

Hotelski sadržaj: Resot se nalazi direktno na spoljašnjem rifu i predstavlja idelnu opciju za ljubitelje snorkelinga i ronjenja, koralni greben je udaljen oko 20-100m od ostrva. Ostrvo je prekriveno bujnom tropskom vegetacijom, sa oko 930 stabala kokosovih palmi koje se nadvijaju nad belom paščanom plažom. Usklopu resorta se nalazi restoran, dva bara i surf cafe, recepcija, WLAN, suvenirnica. Sport: tereni za badminton i odbojku, fitnes centar, stoni tenis, bilijar, diskoteka, karaoke, uz diplatu: sportovi na vodi, snorkeling škola ronjenja, motorizovani sportovi na vodi.
****Ronjenje: u okolini se nalazi 55 područjaaronjenje, klifovi, pećine, kanali, olupine, drift dive.

Ishrana: polupansion ili pun pansion – svi obroci švedski sto.

Sobe: 138
Classic-Room: smeštene u bungalovima sa po dve smeštajne jedinice. Opremljeni sa kupatilom sa tušem, fen, ventilator, mini frižider, telefon, klima, sef, terasa okrenuta ka moru.
Comfort-Room: smeštene u bungalovima koji su nedavno sagrađeni, delimično dvospratni, sa po 2 do 4 smeštajne jedinice, opremljeni kao classic room, sa kadom i balkonom ili terasom.
Premium-Room: opremljene kao Comfort room, sobe 1-38, smeštene u istočnom delu ostrva u blizini plaže, dodatno bademantil, sobne papuče, WLAN, aparat za kafu/čaj, korpa voća po dolasku, uz doplatu mini bar i room service od 7-22h.
Wasserbungalows: na stubovima iznad lagune opremljene kao premium room, dodatno CD-Player, ugaona garnitura i Sat TV, terasa sa drvenom nadstrešnicom, odvojena terasa za sunčanje i direktan prilaz laguni.

Napomena: popusti za rane rezervacije.

Transfer: od aerodroma Male traje oko 60-70 minuta vožnje gliserom.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Maldive! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na belim peščanim plažama i tirkiznoj boji Indijskog okeana!

U ponudi imamo preko 200 inoturoperatora, više informacija na 021 300 22 01 ili info@absolutetravel.rs


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel