Fuana Inn 2*/ Maldivi

link hotela: Fuana Inn

Zima /Leto 2020 na Maldivima!

Zaboravite na sve brige, opustite se i uživajte na Madivima! Provedite nezaboravan odmor iz snova na Maldivima u hotelu Fuana Inn!

Lokacija: Direktno na plaži ostrva Hulhumale, od aerodroma Male je udaljen 8km.

Hotelski sadržaj: mali porodični hotel sa pogledom na more, sagrađen je 2006. godine, klimatizovan, ukupno ima 13 soba raspoređenih na 3 nivoa, recepciju i prostoriju za doručak. Fuana Inn je prvi bed & breakfast hotel na ostrvu Hulhumale. Hotel se nalazi na naseljenom ostrvu, gostima je zabranjeno da se šetaju po ostrvu u kupaćem i na celom ostrvu je zabranjena konzumacija alkohola na javnim mestima.

Pozovite nas ili pošaljite upit i uverite se da imamo najpovoljnije cene za Maldive! Poverite nama organizaciju Vašeg odmora iz snova, opustite se i uživajte na belim peščanim plažama i tirkiznoj boji Indijskog okeana!

U ponudi imamo preko 200 inoturoperatora, više informacija na 021 300 22 01 ili info@absolutetravel.rs


Napomena: ukoliko Vas interesuje neki drugi hotel koji nije u našoj ponudi, pošaljite nam upit, odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Turistička agencija Absolute travel doo koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.

Za više informacija kliknite na Postavka kolačića.

Dragi klijenti,
turistička agencija posrednik – Absolute Travel, do daljnjeg nastavlja online poslovanje, sve upite i zahteve i dalje možete da nam šaljete putem email-a na: info@absolutetravel.rs, milka@absolutetravel.rs ili natasa@absolutetravel.rs, takođe možete i da nas kontaktirate telefonom na 0605003808 i 0605003809.
Vaš Absolute Travel